Nabrander

      3 Reacties op Nabrander

Dat onze tocht er op zit, is iedereen wel duidelijk. Ook onze welverdiende rust in El Paso zit er echter nu al op. De stad valt vies tegen. Weinig te beleven, veel leegstand en als je geen auto hebt, kun je niks. Daar komt natuurlijk bij dat ik helemaal niet in de stemming ben om in een stad rond te hangen. Ik was net zo lekker gewend aan alle natuur!
Gelukkig konden we tegen een schappelijke vergoeding onze tickets omboeken. Zojuist ons galgenmaal genuttigd en morgen alles inpakken en wegwezen. Maandagavond thuis!

Wat jullie nog van mij tegoed hebben, is de uitslag van de wedstrijd muggen – beren. Een overtuigende overwinning voor de muggen. Zij hebben in Columbus nog een keer hard toegeslagen. We zaten alledrie al om 19:30 uur in onze tent, alleen maar vanwege een enorm aantal zeer agressieve muggen. En dat terwijl we al weken geen beer meer gezien hadden. Dus, mocht je deze tocht willen gaan fietsen. En mocht je daarbij voor de keuze komen te staan om óf muggenspray óf berenspray mee te nemen. Ga voor de muggenspray!

3 gedachten over “Nabrander

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.