Herfstvakantie

      4 Reacties op Herfstvakantie
Downtown San Diego

Downtown San Diego

Maandag een week geleden kwamen wij in Yuma aan. Ik zit nu te typen in San Diego. Straks gaan wij weer terug naar Yuma. Regelen daar nog een paar zaken en gaan dan weer fietsen. Vakantie voorbij. Want vakantie was het. Tim vond het leuk om ons allerlei dingen in de omgeving te laten zien. En wij ook! Vervolgens vroeg Cindy of wij nog mee wilden naar San Diego. Zij moesten daar naar toe om haar huis weer wat op te knappen nadat de laatste huurders er een week eerder eindelijk uit waren (rechtszaak volgt). Nou graag, een mooie manier om San Diego te zien, zonder er doorheen te hoeven fietsen. Vrijdag op pad. Onderweg een doorrijd-burger en een toeristisch uitkijkpunt. Op tijd in San Diego. Hij is voor zijn werk in veel aziatische landen geweest en heeft daar een voorkeur voor die keuken aan over gehouden. Omdat wij zouden koken, werd dat Indonesisch. Op zaterdag gingen zij aan de slag. Cindy zette ons af in Old Town. Waar de toeristentrolleys vertrekken. Die moesten wij eentje nemen van haar. Het is het hop-on-hop-off-systeem. Dus vooruit maar. Wij doen deze dagen allerlei dingen die wij nog nooit gedaan hebben. Denk aan slapen op een dik matras met ingebouwd opblaasmachientje dat alleen maar stroom nodig heeft (altijd grinniken als we dat op een camping zien/horen). Of schieten met scherp (22 mm) op zelf gemaakte doelen. Of rondom het huis gaan met zo’n vreselijke bladblazer. Of bidden voor het eten. Of na het eten een paar shotjes whiskey drinken. Of een selfie maken. Nou, daar kan de toeristentrolley nog wel bij. Vakantie voorbij. Op naar Mexico!

Selfie

Selfie in toeristentrolley

4 gedachten over “Herfstvakantie

  1. Henriette van Bekhoven

    Zo te zien en te lezen hebben jullie een HEERLIJKE herfstvakantie gehad en dat hadden jullie wel verdiend.
    Dan kunnen jullie nu weer starten met fietsen richting Mexico.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.