Geen lol

      2 Reacties op Geen lol

 

20160919_203212-1150x440

Niets bestaat zonder zijn tegendeel. Dat weet ik. Zo hebben Annette en ik dit jaar geen vakantie, want we werken niet. En daarom kunnen ook niet alle fietsdagen even leuk zijn. Dat is vandaag weer bewezen. SLC met alles wat er bij hoort is best groot. Maar het is fietsvriendelijk, vinden de mensen. Ik kan daar nog wel wat commentaar op leveren, maar het kan beroerder. Zo hebben ze een fietsroute langs de Jordan river. Vanuit het noorden van SLC helemaal naar Provo (ten zuiden van SLC, waar wij naar toe moesten). Zeggen ze. Jammer dat er zo weinig bordjes staan. Maar we hebben een paar mooie stukjes gehad. Helaas moesten we ook eerst naar een fotozaak. Ik moest een UV-filter hebben en een lenskapje (verloren). Maar ook moesten we naar de REI. Zeg maar de Bever van de VS, maar dan beter gesorteerd en leukere winkels. Nu had de mevrouw van de camping op een kaartje aangekruist waar deze winkels zaten. Niet in de buurt van de Jordan river natuurlijk. Je kunt niet alles hebben. Wij op pad. Camerazaak zo gevonden. Terug naar de Jordan river. We moeten weg nummer 3300South hebben. Nu duikt het fietspad regelmatig onder wegen door, dus het wegnummer blijft een beetje gokken. Helaas mis gegokt. Dus een heel stuk terug. Ook lastig hoor. Alles wat zuid of noord heet loopt van oost naar west en andersom. Duurde even voor ik het snapte. Blijkt vervolgens dat de mevrouw van de camping zich zo’n 8 km heeft vergist (in ons nadeel: verder van de rivier, bergop). Kortom, de stemming zat er begin van de middag al goed in! De rest van de middag tussen een hele hoop auto’s gefietst. Venijnige klimmetjes erin, temperatuur boven de dertig. Om half zes eensgezind afgestapt bij een motel. Lekkere douche, en zowaar een biertje te krijgen in de bar van een ander hotel. Op loopafstand. We moesten er wel iets te eten bij bestellen, anders mochten ze ons geen biertje verkopen. Bakje pinda’s volstond. Zo praktisch zijn ze dan weer wel. We zijn inmiddels ruim 6 weken aan het fietsen. Als we vandaag het dieptepunt qua fietsen gehad hebben, ben ik tevreden. Laat morgen het tegendeel maar komen!

2 gedachten over “Geen lol

  1. René

    ‘ niets bestaat zonder zijn tegendeel’. Vind ik best lastig. Als ik dat consequent toepas.

    O ja, NAC ligt uit de beker. Voor VVV geldt het tegendeel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.