Beesten

      1 reactie op Beesten

 

SAMSUNG CSC

Gevlogen…

Vannacht in Markus heerlijk geslapen. Tot het moment dat er een troep coyotes door het bos trok. Een akelig blafje hebben die. En vervolgens gaan alle honden in de buurt lekker meeblaffen. Dat zijn er dan toch meer dan je denkt. ’s Ochtends moesten we eerst naar Kettle Falls fietsen voor het ontbijt. Ziet Annette in een keer een zeearend in een boom zitten. Vlak langs de weg (en het meer). Even rustig staan kijken. Toen ik een foto wilde maken, vloog ie natuurlijk weg. Altijd. Verder ga ik jullie niet meer vermoeien met alle herten die we zien. Alleen ooit nog de speciale. Mocht je nog in Hedley komen: net daarbuiten, in zuidelijke richting, zie je een niet meer in gebruik zijnde telefoonpaal. Daarin heeft een visarend een nest gebouwd. Zit daar lekker te broeden. Schijnt in Nederland nogal een dingetje te zijn.

 

 

1 gedachte over “Beesten

  1. Henriette van Bekhoven

    Wat een schitterende foto en wat een mooi verhaal.
    Tussen haakjes, Lianne (mijn zus) en ik kijken elke dag ’s morgens eerst op de site of er nieuws van jullie is en wij genieten van de reisverslagen. Je kunt er een boek van laten uitgeven en dan zijn wij de eersten die een gesigneerd exemplaar kopen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.