Speelgoed

      2 Reacties op Speelgoed

De laatste dagen veel over Crowsnest highway gereden, de nummer 3. Ook best veel geklommen en dat bij hoge temperaturen (vandaag 37 °c volgens onze campingeigenaar). Omdat highway nummer 3 ook voor de Canadezen een belangrijke route richting vakantiebestemmingen is, heb ik een studie kunnen maken van wat zij allemaal aan speelgoed meenemen. Ongelooflijk! Kijk, een kano of MTB kan mijn goedkeuring wegdragen. Een Quad of speedboat niet. Maar dat is persoonlijk. Maar als de speedboat zo groot wordt dat ik liever door een dubbele aanhanger met boomstammen wordt ingehaald dan door zo’n speedboatjongen, dan heb je wel een idee waar ik het over heb. Laat staan de mensen met RV’s die hun personenauto er achteraan hebben hangen. Je zult maar eens een keer moeten lopen of fietsen op vakantie! Ik zou nog wel eens en rekensommetje willen maken. Wat kost nou zo’n quad of speedboat, en wat kost het om af en toe zo’n ding te huren? Stuk goedkoper en veel rustiger op de weg. En dat vindt de fietsende medemens weer fijn 😊. Of ben ik nou gewoon een oude zeur aan het worden?
PS vandaag in Ossoyoos aangekomen. Stuk woestijn aan een groot meer. Ik denk dat we vanaf hier geen last meer hebben van speedboatslepers.

2 gedachten over “Speelgoed

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.