Aankoopbeleid

      1 reactie op Aankoopbeleid
Oude-mannen-spiegeltje

Oude-mannen-spiegeltje

Echte koffie!

Echte koffie!

Bijna elk jaar kopen wij wel iets nieuws voor onze kampeervakantie. Vorig jaar enorm in onze nopjes met twee klein opvouwbare stoeltjes. Ouwe mensen aankoop, toegegeven. Het lukt me niet meer om urenlang in kleermakerszit op een matje te zitten. Dit jaar twee geniale aankopen gedaan. Om te beginnen een nylon, opvouwbaar koffiefilter. Elke ochtend en avond een lekker bakje échte koffie. Heerlijk! En daarnaast, je zult het niet geloven, een spiegeltje voor op de fiets! Jawel, zo’n spiegeltje voor mensen op leeftijd, zoals ik, met een e-bike. Die op een mooie zondagmiddag de fietspaden op de Veluwe onveilig maken. Dat als je belt om in te halen, ze eerst in het spiegeltje kijken, en dan ter bevestiging nog een keer over hun schouder. Daarbij trekken ze dan onbedoeld aan hun stuur waardoor het hele fietspad is geblokkeerd. Zo’n spiegeltje heb ik nu dus. Veel echte vakantiefietsers raden dat aan namelijk. Waarom? Nou bijvoorbeeld, vanmiddag. Ik zag in mij spiegeltje een vrachtwagen aankomen. En vrachtwagens zijn hier, net als de beesten, een stuk groter dan in Nederland. En ineens komt er een andere vrachtwagen achter de eerste vandaan. Hij gaat inhalen. Dat gebeurt op steile klimmen. Dankzij mijn spiegeltje zag ik het probleem op mij afstormen. Ruim op tijd om de berm op te zoeken en dit alles na te kunneen vertellen. Zo’n spiegeltje dus. Ben ik blij mee.

1 gedachte over “Aankoopbeleid

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.