Dansen

      Geen reacties op Dansen
SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Lang geleden heeft Anja (schoonzus) geprobeerd mij de beginselen van de foxtrot bij te brengen. Is niet gelukt. En dat ligt niet aan Anja. Toen heb ik besloten de rest van mijn leven dansen niet leuk te vinden. Dat is me, op een paar momenten na, goed bevallen. Tot gisteren. We hadden onze eerste echte bergetappe (97 km met 1740 hm). Halverwege gestopt bij een gebouw waar van alles te eten, drinken en doen was. Voor iedereen. Zij een bord langs de weg. Wij gestopt. Meteen in gesprek geraakt met Jason. Jason organiseert danskampen. Echt waar. Er was er net een afgelopen deze zondagmiddag. Ze hadden nog wat over. Of wij pancakes wilden? Bananen? Sap? Wij mochten rustig even binnen aan tafel zitten. Konden we de laatste privéles volgen van 2 dansleraren uit LA. Zo zou ik ook wel willen kunnen dansen! Maar dan ik bij Anja al wat beter mijn best moeten doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.