De Picos

      3 Reacties op De Picos

Als fietser ken je natuurlijk de klim naar de meertjes van Covadonga. Zat al vaker in de Vuelta. Dit jaar overigens niet. Maar als fietser moet je daar een keer naar boven. Wij dus ook. Maar dan wel met de bus. Fantastisch. Maar daarom ook best druk. De Picos zijn zo’n beetje de Veluwe van Spanje. Zeer populair. En binnen de Picos zijn de meertjes de topattractie. Gelukkig is er vanuit het dal een prima busverbinding opgezet. Voor iedereen, want het grootste deel van de dag is de weg afgezet voor gewoon verkeer. Een heerlijke afsluiting van onze dagen in de Picos. Dus gewoon een paar foto’s.

Onze weg van Las Arenas naar Soto de Cangas
Vlakbij de meertjes
Ercina, het 2e meertje
Meertje 1: Enol
Traditioneel gebouwd schuurtje.

3 gedachten over “De Picos

  1. Renate

    We zitten hier gezellig met Stefan en Angelique te buurten dat we het heel knap vinden dat jullie zo heerlijk vrij aan het fietsen zijn. Dikke kus

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.