Bosbessen

      Geen reacties op Bosbessen

Gisteren nog even genoten van de zonsondergang vanuit de Lookout-toren. Vandaag weg uit Vancouver. Pal oost, The Valley in zoals ze hier zeggen. Een soort Betuwe, maar dan anders. Het andere zit in de bergen die the Valley omzomen. Die hebben ze in de Betuwe niet. Verder veel fruitteelt, je raadde het al. Dus genoten van verse nectarines en bosbessen. Jawel, die telen ze hier volop. Ik ken ze alleen uit het bos. Vroeg me al af waar die bakjes in de AH vandaan kwamen. Nou, mogelijk uit Okanagan! Inmiddels aangeland bij Campground Harrison Bay. Deze wordt geëxploiteerd door First Nations (dat is de Canadese benaming voor de oorspronkelijke bewoners, zeg maar de indianen). We zitten in hun reservaat. Weliswaar geen douches hier, maar een rivier. Gewoon met de fietskleren aan erin geploft. Alles en iedereen schoon!

– vandaag geen foto’s. Matige wifi –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.