Vakantie

      1 reactie op Vakantie
De pelgrim

Afgelopen weken hebben Annette en ik elkaar onderweg regelmatig aangekeken. Vragende blik: voelt het al anders? Nee, dus. Voelt nog gewoon als vakantie. Nu moet je weten dat wij eind juni allebei onze baan hebben opgezegd. Nee, wij zijn niet met pensioen, wij zijn gestopt met werken. Maar dat zou kunnen voelen als pensioen. Doet het nog niet. Dat moet natuurlijk nog wel een keer komen. Waarom zou je anders met pensioen gaan? Vakantie dus. Maar ook binnen die vakantie, kun je nog met vakantie gaan. Toen wij bij Jorrian en Roo aankwamen, hadden we onze eerste bestemming bereikt. Tijd voor ontspanning. Vakantie. Ofwel: even niet fietsen. Zoals eerder gezegd, troffen we bij Jor en Roo ook Don en Nardy. Voor ons betekent dat even tijd voor ander sportieve uitdagingen. Denk daarbij aan wandelen, jeu-de-boules, zwemmen en glasheffen. Voor die eerste was het eigenlijk te warm, voor de tweede moet ik iets meer trainen en zwemmen is nooit mijn ding geweest. Alleen in glasheffen ben ik best goed. Nu was het weer er ook naar. Met al dat oefenen moet ik alleen een beetje oppassen voor overtrainedheid.

1 gedachte over “Vakantie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.