De Veluwe

      2 Reacties op De Veluwe

Tot voor kort fietste ik veel op de Veluwe. Zag ik best veel wild. Maar alles is hier een beetje groter. De bald eagle is indrukwekkender dan de buizerd. Het mule deer een slag groter dan ons ree. En de Wapiti herten een stuk forser dan ons edelhert. En ze hebben beren. Gisteren toen we net op weg waren stopte een pickup op de weg. Raampje open en de vrouw waarschuwde ons: “Watch out, guys, I just saw a black bear down the road”. Nu hebben wij uiteindelijk niks gezien, maar je zit toch anders op de fiets.

Bald eagle in Campbell River.

2 gedachten over “De Veluwe

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.