Onbeholpen

      2 Reacties op Onbeholpen

Toen we op een dag in een fris en miezerig Mammoth Hot Springs aankwamen in het mooie Yellowstone Park, hadden we mazzel. Ten eerste met de mevrouw die nog wel een plekje voor ons wist, hoewel de camping eigenlijk vol zat. Ten tweede werden we gevraagd door de buren om een hapje mee te eten. Na dat eten bleven we plakken met een koffie en een whiskey. En we moesten echt ’s ochtends terugkomen voor een ontbijt. Dat was onze kennismaking met Tim en Cindy. Echt Amerikaans, vonden wij. Maar wat gebeurde er op de camping in Radonvilliers? Terwijl wij de spullen van het avondeten aan het verzamelen waren om af te gaan wassen, kwam de buurman: of wij ook zin koffie hadden? Tegen zoveel vriendelijkheid zeg je natuurlijk geen nee. Lekker blijven plakken tot aan het slapen gaan. Dit keer zonder whiskey. Wel met de belofte om ’s ochtends te komen ontbijten. Dan zou hij lekker spek gaan grillen. Echt een Franse versie van Tim en Cindy. Hij kan niet stil zitten. Moet altijd wat doen. Na jaren banketbakker in Parijs te zijn geweest is ie met vracht gaan rijden. Inmiddels werkt hij bij een bedrijf dat glasvezelkabel uitrolt. Daarnaast rijdt hij paard als een ridder bij evenementen en mag zeker zo graag voor grote groepen grillen en bakken. Zij werkt al jaren in de horeca. Leuk om zulke mensen te ontmoeten. Al maakt het pijnlijk duidelijk hoe onbeholpen mijn Frans is.

2 gedachten over “Onbeholpen

  1. Marianne Evertse

    We hebben weer genoten en gelachen van/om jouw 3 mooi geschreven verhalen. Fijn dat alles goed gaat en dat jullie zo genieten.

  2. Annibeth

    Ja, dat denk ik ook altijd als ik in Frankrijk ben. Zou zo graag een echt gesprek met de mensen willen voeren.
    Gelukkig heb jij dan Annette als tolk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.