Finish….?

      Geen reacties op Finish….?

De Great Divide zit erop! We hebben het gehaald! Gelukkig hoefden we vandaag nog maar 75 km naar Columbus. Dat gaf ons ruimschoots de tijd om daar even uit te puffen (het was weer ouderwets warm) en vocht aan te vullen. Daarna naar de grens, 5 km verderop bij Las Palomas. Vlak voor de grens even foto’s maken. Een vrouw kwam voorbij, bood aan de foto’s te maken en nodigde ons en passant uit voor een drankje in haar restaurant, de Pink Store. Wij wilden ook wel de qrens over. Kelsey moest alleen even vragen of ze ook met alleen een rijbewijs de grens over kon én weer terug komen. Geen probleem.
Las Palomas is niet groter dan Columbus, maar ademt een totaal andere sfeer. Er gebeurt wat op straat, winkeltjes, lootjesverkopers. Kleur! Bij de mevrouw wat gegeten, gezellig met haar man zitten praten en nog dividerijders gesproken die nu net aangekomen waren op de moter, maar die een paar jaar terug ook op de fiets hadden gedaan.
Een waardige finish dus van onze Great Divide. Nou ja, we moeten morgen nog naar El Paso. Pas dan gaan de fietskleren in de tas om er voorlopig niet meer uit komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.