Verzadiging

      Geen reacties op Verzadiging

Tja, zei René net, ik ben snel klaar met mijn verslag van vandaag. Weinig bijzonders. Klopt. Waar ben ik druk mee geweest? Na drie kilometer kwam ik er achter dat ik een paar sokken op de kampeerplek had laten hangen. Helaas waren die drie kilometers bergafwaarts, dus moest ik weer omhoog. Daarna lekker peddelend naar Reserve. Daar hebben ze zowaar een restaurant met wifi. Blog bijgewerkt en met Annette en Bas even op Facebook gezeten.
Verder nog eens goed gelet op de grote dikke sprinkhanen op de weg. Die waren we gisteren al honderden tegen gekomen op het pad dat over de vlakte liep waar we uiteindelijk niet meer verder konden. Het lijkt erop dat er volop gepaard wordt, ook midden op de weg, waarna het vrouwtje het mannetje te grazen neemt en leegzuigt! Als dank voor bewezen diensten. Ben blij dat ik geen sprinkhaan ben. Om meerdere redenen, zie mijn eerdere blog hierover.
Verder ben ik nog druk geweest met het redden van een soort hagedis. Ik zal de foto bijvoegen, vreemd beest. Die zat op het asfalt in de klim naar de Silazpas. Dat kon niet lang goed gaan. Ik heb eerst een foto gemaakt en heb toen geprobeerd het beest met zachte dwang de berm in te krijgen. Maar hij werd alleen maar agressiever. Bij mijn laatste schopje draaide hij zich in een keer om en rende de weg over naar de andere kant. Ook goed, als ie daar nou maar blijft.

image

Wat me vanmiddag opviel was dat ik nog wel om me heen kijk en geniet van mooie landschappen. Maar duidelijk minder dan de eerste weken. Er lijkt een soort verzadiging op te treden. Natuurlijk is het mooi. Dat is het al zes weken!
Ík denk dat nu het einde in zicht is, ik er ook aan toe ben. Het moet een keer klaar zijn. Nog een paar dagen genieten, waarschijnlijk van nog heel andere landschappen. Niet meer oppassen voor beren, maar voor ratelslangen, schorpioenen en drugstransporten. En hopelijk zonder regenjas!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.