On the road again

      7 Reacties op On the road again
SAMSUNG CSC

Bambi’s in de tuin

Tja, waar moet ik beginnen? Hertjes die overal in woonwijken rondstruinen? Borden waarschuwen je voor overstekend wild en eindelijk heb ik het idee dat die borden nut hebben. Deze bambi’s stonden rechts van de weg. Hun mama links. Keek een beetje ongedurig, maar kwam niet terug.

Of moet ik vertellen over Ken. Buiten de supermarkt waar we onze lunch kochten spreekt hij me aan. “Are you travelling?” Is zijn geniale openingszin. Ik moest me inhouden om niet te antwoorden dat ik op weg was naar mijn werk. Na vastgesteld te hebben dat onze trip wel heel cool is, vertelt hij dat hij net zijn huis verkocht heeft. Dat dat misschien niet verstandig was maar dat het wel goed zal komen. Vervolgens neemt hij na 3 minuten afscheid met “It was nice talking to you!”. Zo’n gesprek heb ik Apeldoorn nog nooit gehad.

Deep Bay camping

Deep Bay camping

Of moet ik vertellen over onze camping? Paller aan zee zul je hem niet vinden.

Nee, ik weet het niet. Laat maar, ik ga slapen.

7 gedachten over “On the road again

 1. Judith

  Heel leuk om jullie route te kunnen volgen. Ik zie bijvoorbeeld nu, zaterdag 4:10 in de middag, dat jullie (bijna) in Campbell River zijn. Flink eind gefietst dus. Gaan jullie wel bij FoggDukkers koffie drinken? Kan de vieste koffie van heel Vancouver Island zijn, maar die naam!

 2. Henriette van Bekhoven

  En hebben jullie heerlijk geslapen met het geruis van de zee?
  Ik denk het wel!
  Nu zullen jullie weer op de fiets zitten voor de route naar Verweggistan.

 3. Regine

  Lieve Annette en Ton, wij volgen jullie elke dag. Als het lukt. Thuis wel, maar soms zijn wij ook onderweg zonder relation met wifi. Dus wij zijn altijd benieuwd iets van jullie te horen, ook als geen reakties van onz komen. Wat wij nog niet begrijpen is de route. Willen jullie Vancouver Island omronden? En daanaar naar zuiden?
  En: hebben jullie een GoPro erbij? En Jonas vroeg, of het ook door de heete tropen zou goed gaan?
  Ik ben weer in naajaar op de foetstappen van Federico II (de Staufer) in Apulien onderweg. In ieder zijn wij geinteresseerd aan jullie avonturen!!! Veel geluk!

  1. Ton Oudenhuijsen Auteur bericht

   Ha Regine, leuk dat jullie ons volgen. De route gaat niet over heel Vancouver Island. Wij zijn daar vooral naar toe gegaan om Judith en Nathan te zien. Nu met een omweg terug naar Vancouver en dan het binnenland in. En dan de VS in naar Yellow Stone. En dan……blijf ons volgen! Groet, Ton

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.