Gefeliciteerd!

      3 Reacties op Gefeliciteerd!

Henriëtte natuurlijk, want die is vandaag jarig. Ik wil meteen van de gelegenheid gebruik maken om iedereen die afgelopen maand jarig is geweest alsnog posthuum te feliciteren. Anne en Uli, die er wel aan gewend zijn dat ik hun verjaardag vergeet, Wally en Jip, die ik wel voorbij zag komen op FB, maar waar ik verder niks mee heb gedaan. En iedereen die ik ook nu weer vergeet. Verder wil ik preventief iedereen feliciteren die komende maand jarig is!
Als ik hier mee wegkom bewijst mijn katholieke opvoeding zijn waarde….

3 gedachten over “Gefeliciteerd!

  1. Twan van Dijck

    volgens mij houdt Anet altijd de verjaarskalender bij … ..En ik durf te wedden dat ze je ook deze keer weer heeft ingefluisterd

    gr. Twan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.