Komkommerblog

      5 Reacties op Komkommerblog

Je kunt natuurlijk niet alles vertellen wat er op een dag gebeurt. Hier een greep uit zaken die mijn blog nooit gehaald hebben.
– de ontmoeting met de eerste andere Great Divide fietser (een north-bounder)
– de twee oudere fietsers (mijn leeftijd) die met de auto omhoog reden, hun fietsen in de bosjes verstopten, naar beneden reden met de auto, omhoog wandelden en vervolgens met de fiets afdaalden. Het waarom is me niet helemaal duidelijk
– de paard-opstijg-hulp voor rolstoelers. In the middle of nowhere.
– de enorme vrachtwagens die hier rijden met zeer fietsvriendelijke chauffeurs

image

– de fietspech: 2 lekke banden Ton, gebroken voorrekje, boutje achterdrager verloren, band tas afgebroken, nog een gebroken voorrekje, spaken uit wiel Bob, lekke band René, kapotte voordrager Ton, krakend trapaslager
– mijn spork die gebroken is. Misschien heeft Annelien er nog een over?
– de heroïsche beklimmingen van bergen die geen naam hebben
– de mensen die we ontmoet hebben in Helena die de Great Divide lopen
– de vele dode herten die we zien. Verkeersslachtoffers die ze niet opruimen.
– de wasbordwegen. Je hebt van die zand/grindwegen waarbij er ribbels ontstaan over de breedte van de weg. Pakweg 20 centimeter van elkaar. Vreselijk fietsen!
– die lieve mensen die naast me komen rijden in hun grote auto, midden in een regenbui en vragen of ze me niet een eind mee zullen nemen. Mijn fiets kan wel achterop. Zeer lief, maar nee, ik heb hier voor gekozen!

5 gedachten over “Komkommerblog

  1. mirian

    Je schrijft erg vermakelijk! Ben nu weer zo’n beetje bij met jouw/jullie blogs. Jammer van die herten overigens. Die kun je fijn BBQ-en. Tip van een ex-kookjuf: ruik eraan, stinkt het niet, gebruik je SPORK om het beste vlees eraf te snijden. Houtvuurtje en smullen! (niet de ingewanden doorsnijden, dan is het niet meer te eten…)

    1. Ton

      Dank. Voor jou zit het erop? Wij mogen nog even. Zal tip over herten aan René doorgeven. Hij is de man van het kampvuur (nul tot nu toe …..).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.