Rain Man

      6 Reacties op Rain Man

Gisterenavond, in Squirrel Camp, toen ik het in de verte zag weerlichten, zei ik tegen René: “Er mag best een keer een buitje vallen. Spoelt het stof een beetje van mijn fiets af.”
Nou, dat heb ik geweten. Diezelfde nacht nog een onweersbui, maar ja, dan lig je in je bedje. Vanochtend prima weer, maar we waren nog maar koud Wyoming binnen gefietst of er brak opnieuw een onweersbui los. Ditmaal met wat hagel. Kletsnatte grindwegen zijn niet ideaal om op te fietsen. Maar op een gegeven moment kwamen we op asfalt. Bij nadering van onze lunchplek, vlakbij de zuidelijke ingang van Yellowstone Park. Nog een bui. En zo ging dat door. Tot we een hutje konden huren, een paar kilometer voorbij Moran Junction. Meer regen dan in de voorgaande twee en halve week!
En het begon zo leuk. De man van de niet-meer-camping kwam zeggen dat ze koffie hadden staan. Wij mee naar binnen, effe babbelen. Vervolgens inpakken en afrekenen. Nee, hoor. Niks afrekenen. Graag gedaan! Aardige man, al hou ik niet van de hobby om onschuldige beesten dood te schieten.
Fietsen we de poort uit, zie ik een man met een fiets plus Bob Yak staan te wachten. Blijkt een meisje bij te horen. René kent ze. Een Schots stel dat ook de Great Divide fietst, en een tijdje heeft samen gefietst met de man die zo druk was om te zorgen dat ik mijn portemonnee terug kreeg! Ook zij vonden het leuk om te horen dat ik mijn portemonnee weer terug heb. Hoezo toeval?

Zij waren op zoek naar een ontbijt. Wij konden ze vertellen dat dit restaurant gesloten was! Tijdje samen opgefietst. Leuke lui. Afgesproken dat áls we elkaar nog treffen in El Paso, dat we dan samen tequila’s gaan drinken.

Nu hebben we een hutje op een camping met uitzicht op de Grand Tetons. Hopelijk morgenochtend nog één keer van genieten, in ’t ochtendzonnetje….

6 gedachten over “Rain Man

  1. Stijn

    Super, Ton. Ik lees je blogs. Dat hele portemonneeverhaal liep overigens niet slecht af.

    Wel ff een dingetje: morgenochtend wordt je op het familiefeestje verwacht: 11:15 uur (tenzij je er natuurlijk voor kiest pas bij de spelletjes te komen ☺ ). Speciaal voor jou heb ik het onderdeel eierlopen ingevoegd, dus kijk maar even hoe je dat doet!

    Veel succes de komende weken!

    Stijn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.