Hi Guys, where are you going to?

      2 Reacties op Hi Guys, where are you going to?

Een veelgestelde vraag. Amerikanen, en ook de Canadezen, spreken je makkelijk aan. Lijken oprecht geïnteresseerd en zijn bereidwillig te helpen waar het kan. Zo stopte er gisterenavond, boven bij het Red Meadow Lake een auto. De man vroeg waar we naar toe gingen (Hi Guys….) en was vol bewondering voor onze prestatie. We mochten bij hem logeren. Hij woonde in de oude school in Olney. Goed voor zijn kinderen om buitenlanders te ontmoeten. Nou ligt Olney een beetje buiten de route en wilden we graag boven in de bergen slapen, maar toch. Een dag eerder kregen we een stapel bananen, sinaasappels en energy bars bij een controlepost van een fietstocht. Effe leuk kletsen en weer verder. Ik had zelfs een gezellige babbel met de eigenaar van de supermarkt annex het benzinestation in Elkford. Toen deze Koreaanse meneer eenmaal doorhad dat ik uit Nederland kwam, begon hij enthousiast over Guus Hiddink en Park He Sun. Voeg daarbij het woord “good” en je hebt alle woorden bij elkaar die we allebei begrepen. Maar volgens mij wenste ook hij mij nog een fijne trip.

Die trip ging vandaag vanaf Whitefish vooral door cowboyland. Leuk. Veel rechte wegen, uitgestrekte weides en wat graanvelden. Af en toe een trailerpark. Veel paarden hier. Wat kleiner en ranker dan de onze. Vaak ook gevlekt. Voor de Bonanza-kenners: Little-Joe-paarden.
Vanavond stappen in Big Fork en dan morgen weer de bergen in. We zijn pas een week onderweg!

2 gedachten over “Hi Guys, where are you going to?

 1. Rob Oud

  Heej broertje. Mooie verhalen schrijf je. Vooral over die liedjes. Dat jij je op jouw leeftijd nog bezig houd met de zangers zonder naam en aanverwante artiesten. Gelukkig las ik ook dat Neil Young door je gedachten speelde. Dat lijkt me nu echt passend in de omgeving waar je fietst.
  Overigens als je nog meer aan Corrie en de Zangeres zonder naam gaat denken dan onthoud ik ook maar één regel van een liedje van Neil Young en dat is : Old man.
  Volgens mij zal bergaf Hurricane meer bij jullie passen. tenzij je weer beren tegen komt.
  Veel plezier en fun guys.

 2. Birgit

  Ha Ton, leuk om te lezen waar je (mee bezig) bent. krijg er ook zin in. heb gedurende de vakantie nog wat gefietst in Kroatie. kijk uit voor die beren en veel plezier. groeten Birgit

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.