Catch of the day

      Geen reacties op Catch of the day

Op de pier in downtown Nanaimo wordt op krab gevist. Hier kwamen we een opa met zijn kleinzoon tegen. Als aas gebruikte opa rauwe kip (over de datum, dus gratis af te halen) en geperforeerde blikjes kattenvoer. Dit gaat in een kooi en hop, in het water (touw niet vergeten vast te maken).

Krabben lusten ook kattenvoer.

Krabben lusten ook kattenvoer.

Opa vertelde vol trots dat zijn kleinzoon vroeger geen krab lustte. Maar nu wel. Vers op de bbq. Zo’n 100 meter verder is dé plek in Nanaimo om Pokémons te vangen. Daar is het drukker dan op de pier. Ik weet wel wat ik op mij  bbq zou willen!

Gekooide kip voor de krab.

Gekooide kip voor de krab.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.