Evolutie

      1 reactie op Evolutie

Cuenca

Ik ben ooit begonnen als een fanatieke toerfietser. Ik wilde een prestatie neerzetten. Later werd ik randonneur. Lekker lang fietsen, redelijk tempo. De prestatie zat in het lang fietsen. Maar nog wel ergens naar toe. Dat laatste werd vorig jaar minder belangrijk. En nu komt er de recreatie bij. De afstanden worden korter, met tussendoor stops om iets te bezichtigen of te bewandelen.

La Ciudad Cantada

Zo bezochten wij afgelopen dagen onderweg de Betoverde Stad. Fraai uitgesleten rotspartijen, van een naam voorzien en achter een kassa geplaatst. Toch leuk. En het middeleeuws dorpje Albarracin (Aragon).

Albarracín

En vandaag, nog vóór onze wandeling door Teruel, heben we een gebied met rotstekeningen bezocht.

Rotstekening

Ook begin ik al na te denken over een andere fiets. Nee, nog niet met een motortje. Maar wel minder mountainbike. Ik ben een echte asfaltjunkie geworden. Nu zaten op één na alle Nederlandse fietsers die wij tegenkwamen op een Santos. Zeg maar de Opel Kadett onder de toerfietsen. Dat wordt hem dus ook niet. Een echte randonneurfiets, maar wel een beetje apart. Ik zoek nog even verder en verheug me intussen op morgen: vele kilometers op de Via Verde de Ojos Negros!

Processierupsen. Niet van de eik.

1 gedachte over “Evolutie

  1. Birgit

    Ha Ton, op welke fiets of route dan ook, het blijft leuk om je berichten te lezen. veel plezier verder. wij gaan eind deze week wandelen (lang wandelen) omgeving Ieper. Tot later ! Birgit

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.