Writers block

      1 reactie op Writers block

Er zijn héél véél olijfbomen in Andalusië.

Tja, wat moet ik schrijven? Over de rare eetgewoontes van de Spanjaarden? Het Vlaamse gezin dat met 2 lagere-school-kindjes zo’n 6 maanden rondfietst? De gems, de hertjes en de zwijntjes in Las Sierras de Cazorla? Hoe wij in een keer van de zomer in de herfst belandden? Het lange Spaanse brugweekend waar wij geen benul van hadden? Hoe fijn het is weer “gewoon” op de fiets te zitten? Volgens mij zitten jullie daar niet op te wachten. Wordt voorlopig helemaal niks met dit blog. Sorry.

De gems.

 

1 gedachte over “Writers block

  1. Marianne

    Erg mooie route die jullie fietsen. Cazorla is ook een mooi stadje. Mijn dochter en ik hebben het stadje met samengeknepen billen, gierend van het lachen en met een loeiende Seat-motor onveilig gemaakt.
    Geniet nog even van alles en kom weer heelhuids thuis!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.