Automatische afwaskwast

      2 Reacties op Automatische afwaskwast

Automatsche afwaskwast

Nee, Jeanne, ik heb de spottracker nog niet verloren. En nee, René, ik ben niet vergeten hem aan te zetten. We zijn gewoon nog niet verder gekomen dan Nanaimo. Dat is grotendeels te wijten aan de warme ontvangst door Judith en Nathan, vrienden uit onze St. Maarten-tijd, begin jaren 90. Wat ook helpt is het gevoel dat we alle tijd hebben. Heerlijk. Bovendien leren we veel. Zo hebben ze hier last van Mexicaanse immigranten die de lokale bewoners verdringen. Maar dan hebben ze het over kolibri’s! En ze hebben hier afwaskwasten met een reservoir van afwasmiddel ingebouwd. Afwassen was nog nooit zo leuk!

2 gedachten over “Automatische afwaskwast

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.