Afsluiting

      1 reactie op Afsluiting

La Paz

We zijn alweer 2 weken in NL. En dat voelt heel normaal, alsof we niet weg zijn geweest. Echt waar. Nu is het natuurlijk lekker weer hier en we hoeven nog niet te werken. Dat helpt om te acclimatiseren. Wel begon het even te kriebelen toen ik de blog las van een oud-collega die sinds 1 juni met zijn vrouw de Great Divide fietst. Maar dat was maar even. Wij vinden het heerlijk om kinderen, familie en vrienden weer te zien. En om, in aangepast tempo, ons weer te gaan gedragen als gewone Nederlanders. Om dat te bereiken hebben we een lijstje gemaakt met wat we moeten doen/willen aanschaffen. Daarop “normale” zaken als een krant, een energieleverancier, een tv en een auto. Dat laatste is gelukt: we hebben een kampeerbusje aangeschaft……

Ter afsluiting nog wat cijfers:

– We hebben 15.342 kilometer gefietst

– Waarvan zo’n 1500 kilometer onverhard (ripio)

– Daarbij 143.498 hoogtemeters overwonnen

– En dat in 204 fietsdagen

– Dus ruim 75 km per fietsdag

– Met een variatie van 21 km tot 158 km

Als er interesse is, houden we nog een keer een meet-and-greet. Met nóg meer plaatjes en verhalen. En natuurlijk antwoorden op vrijwel al jullie vragen!

La Paz

 

1 gedachte over “Afsluiting

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.