Maandelijks archief: oktober 2020

Stadsjongen

Eigenlijk heb ik altijd in de stad gewoond. Breda, Nijmegen, Apeldoorn. Tussendoor een paar jaar Sint Maarten en later Bonaire. Niet echt stad, maar zó anders dat ik dat ook… Lees verder »

Mini-lockdown

Als je goed katholiek bent opgevoed weet je dat het op 1 november Allerheiligen is. Dan herdenken de katholieken hun heiligen. En op 2 november is het dan Allerzielen, waarop… Lees verder »

Zoektocht

We zitten nu een week in een appartement in Galé, net ten westen van Albufeira. Onze zoektocht naar een plek om te overwinteren heeft nog niks opgeleverd. Eén bezichtiging gehad…. Lees verder »

Keerpunt

Onderweg werd Santiago de Compostella op een gegeven moment een doel. Een tussenstop, maar ook iets om naar uit te kijken. Maar daarna weer verder. Naar het zuiden, want we… Lees verder »

Trek

Vanaf de mooie camping aan het stuwmeer van Odivelas gingen we richting de kust. Voor we daar aan zouden komen kregen we nog een heel stuk platteland van de Alentejo…. Lees verder »

Geschiedenis

“Een leven lang leren”. Een paar jaar geleden werd dat zo’n slogan. Dat leek me ook wel wat, hoewel een leven wel erg lang kan duren. Maar echte bezwaren had… Lees verder »

Wonen

Zoals sommigen van jullie weten, zijn we niet alleen naar Portugal gefietst omdat we graag naar Portugal wilden fietsen. Het idee is ook om eens rond te kijken of we… Lees verder »