Maandelijks archief: februari 2017

De pampa

Tijdens ons ontbijt op zondagochtend, verandert langzaam het licht. Dat is waar ook, er zou vandaag een bijna volledige zonsverduistering zijn. Omdat er wat sluierbewolking hangt, kunnen we af en… Lees verder »

Slapen

Annette heeft ooit gezegd dat elke dag weer anders is. Daar valt natuurlijk weinig tegen in te brengen. Maar op onze tocht zijn de verschillen af en toe opvallend. Neem… Lees verder »

Woonkeuken

Na een nacht met veel regen en een ochtend met veel wifi-problemen, rijden we klokslag 12 in het zonnetje Cochrane uit. Richting Villa O’Higgins, maar nog wel met een paar… Lees verder »

Uitstapjes

We hebben een sabbatical. En dat is niet hetzelfde als een vakantie. Vind ik. Ik ben het met je eens dat het ook geen werk is, hoewel ik het soms… Lees verder »

Plannen

Ik heb het al eens eerder gezegd: als je reis het doel is, maakt het geen fluit uit waar je naar toe gaat. Ik zou er, gemakzuchtig als ik ben,… Lees verder »

Wild

Al in Mexico zag ik een bord staan met de mededeling dat je niet mag jagen op “silvestre”. Nu hou ik niet van jagen, ben het daar dus van harte… Lees verder »

Haat/liefde

  Toen onze fietsplannen nog in het stadium “misschien ooit” verkeerden, stond er in de National Geographic een artikel over de carretera Austral. Met hele mooie plaatjes. Daar wilde ik… Lees verder »