Maandelijks archief: november 2016

Dagje vrij

Ik heb de laatste dagen wat last van mijn knie. Overbelasting denk ik. Een dagje rust was dus welkom. Maar dan moet ik wel rust houden. Meestal zijn onze rustdagen… Lees verder »

Een gewone dag Mexico

Vanochtend heeft Annette ontbijt gehaald bij de supermercado. Het hotel in Acaponeta had verse koffie. Goed begin. Vervolgens om 8:50 vertrokken. We moesten vandaag 90 km. Grotendeels langs de 15…. Lees verder »

Veilig?

Als je in de VS vertelt dat je in Mexico gaat fietsen, kun je twee soorten reacties krijgen. “Weet je het zeker? Erg gevaarlijk! Goed opletten! Niet te vertrouwen!”. Dat… Lees verder »

Vasteland

Afgelopen zondag in La Paz aangekomen. Meteen naar Tuly, de warmshower-host. Tuly is een leuke vrouw die graag fietsers ontmoet in haar ruime huis in La Paz. Na kennismaking en… Lees verder »

Kerken

Ik ben niet gelovig. Noch ben ik aanhanger van enige religie. Maar ik loop wel vaak een kerk binnen. Ik weet niet of dat komt door de opvoeding of door… Lees verder »

Close encounter #4

Gisterenavond met Alexandra en Wolfgang gegeten in het restaurantje op ons strand. Lekker verse garnalen “al ajillo” (knoflook). Was gezellig. Meteen maar besloten om er hier nog een dag aan… Lees verder »

Kamperen in Mexico

Sommigen van jullie zullen het wel gniffelend kramperen noemen. Met zo’n klein tentje beetje primitief doen. Helemaal ongelijk heb je dan niet. Het is natuurlijk niet altijd leuk. Maar toch… Lees verder »

Bang voor de 1

Toen ik onze tocht aan het voorbereiden was, stuitte ik op de Adventure Junkies. Zij vonden fietsen door Baja California geweldig. Maar je moest wel zoveel mogelijk de highway 1… Lees verder »

Gastvrijheid

Het is inmiddels maandag. Gisteren van Puertocitos naar Gonzaga Bay gefietst. Na de koffie bij El Gringo op naar de Pez Market, 5 km verderop. Behoorlijk goed gesorteerde winkel voor… Lees verder »