Maandelijks archief: september 2016

Utah

Voor het weer hoef je niet naar Utah te gaan. Dan kun je net zo goed in Engeland gaan fietsen. We hebben inmiddels noodweer, hagel, sneeuw, vorst en gewone regen… Lees verder »

Dieren

Gisterenavond tegen 17 uur op de camping. Mill site, aan het uiteinde van de Ferron Creek Canyon. Prachtige omgeving, prima camping. Alleen die wind! Om niet onderkoeld te raken maar… Lees verder »

Jut en Jul in Utah

Mijn beeld bij Utah was: warm, droog en zonnig. En ook mooi. Dat  laatste klopt. Toen wij op woensdag van Heber naar Duchesne fietsten, waarschuwde echt iedereen ons voor het… Lees verder »

Prikkeldraad

Na een hele middag in een diner in Duchesne te hebben gezeten (Cowans, goede frites, matige koffie) reden we terug naar de camping. Eindelijk droog. Na amper een mijl zag… Lees verder »

Jantje

Gisteren op het juiste moment gestopt. Alle ellende op één dag. Vandaag vanaf de start een prima fietspad, vrijliggend, breed en goed geasfalteerd. Daarna even door een woonwijk zigzaggen en… Lees verder »

Geen lol

  Niets bestaat zonder zijn tegendeel. Dat weet ik. Zo hebben Annette en ik dit jaar geen vakantie, want we werken niet. En daarom kunnen ook niet alle fietsdagen even… Lees verder »

Salt Lake City

Voor mij staat Salt Lake City voor snelle rondetijden op de schaats. Maar dat is niet voor iedereen zo. Voor een mormoon is SLC en Temple Square hetzelfde als Rome… Lees verder »

Dom

Een paar dagen terug was onze bestemming Alfred Flat Campground. Misschien goed om voor de niet-kampeerders het verschil uit te leggen tussen een camping en een campground. De campings hier… Lees verder »

Het wilde westen

Na Montana, Wyoming en Idaho hebben we heel wat van het wilde westen gezien. De bewoners hier voelen zich volgens mij nog steeds cowboy. Hoewel ze hun paard allang verruild… Lees verder »