Maandelijks archief: augustus 2016

De 200

We gaan van de 200 af. Highway 200 bedoel ik. Daar hebben we al met al best lang op gefietst. Al net buiten Sandpoint (Washington) zijn we er op gekomen…. Lees verder »

Klein wild

Je kunt natuurlijk niet elke dag een bultrug of beer zien. De kans op bultruggen is sowieso klein aan het worden. Beren hebben ze nog genoeg hier, maar die verstoppen… Lees verder »

Rustdag

We waren al langer toe aan een rustdag. Maar we wilden wel op een leuk plekje. Markus had een prachtige campground, maar verder niks. Voor brood en water moesten we… Lees verder »

Beesten

  Vannacht in Markus heerlijk geslapen. Tot het moment dat er een troep coyotes door het bos trok. Een akelig blafje hebben die. En vervolgens gaan alle honden in de… Lees verder »

Een gewone dag

  Op de camping in Grand Forks worden we verwelkomd door een oudere dame met een licht vervuilde stetson op. Type “haar op de tanden”. Zij runt de gemeentecamping. En… Lees verder »

Close encounter #2

Toen we gisterenavond terugkwamen van het eten (chickenwings, altijd in de aanbieding op woensdag), hadden we buren gekregen. Een gezin, twee tentjes ook op de fiets. Niet meer gesproken, was… Lees verder »

Midway

We hebben anderhalve dag door de vallei van de Similkameen gefietst (mooie naam hè?). Zeker de moeite waard als je nog eens in de buurt bent. Vandaag via een enorme… Lees verder »

Speelgoed

De laatste dagen veel over Crowsnest highway gereden, de nummer 3. Ook best veel geklommen en dat bij hoge temperaturen (vandaag 37 °c volgens onze campingeigenaar). Omdat highway nummer 3… Lees verder »

Aankoopbeleid

Bijna elk jaar kopen wij wel iets nieuws voor onze kampeervakantie. Vorig jaar enorm in onze nopjes met twee klein opvouwbare stoeltjes. Ouwe mensen aankoop, toegegeven. Het lukt me niet… Lees verder »