Maandelijks archief: augustus 2013

Processieklimmen

Je hebt van die klassieke klimmen. Een duidelijk begin, een duidelijk eind en daar tussenin een geringe variatie in het stijgingspercentage. De Tour de France zit er vol mee. Hier… Lees verder »

Frank of Johnny?

Afgelopen jaar heb ik best veel gecontempleerd. Denk ik. Eigenlijk vind ik dat contemplatie hoort bij een pater in bruine pij. Blote voeten in leren sandalen, al is de abdijvloer… Lees verder »

Komkommerblog

Je kunt natuurlijk niet alles vertellen wat er op een dag gebeurt. Hier een greep uit zaken die mijn blog nooit gehaald hebben. – de ontmoeting met de eerste andere… Lees verder »

Samen alleen

Prima fietsweertje in Boulder. Bewolkt, belooft een graadje of 22 te worden. Mooi. Vandaag een vlakke etappe, volgens Rene. Worden uiteindelijk 1250 hoogtemeters. Alles in perspectief. We gaan van Boulder… Lees verder »

Saai

Ook de Great Divide kent zijn saaie stukken. Zoals dit deel van het dal van de New Fork River, waaraan Pinedale en Boulder liggen. We zijn vanochtend prachtig begonnen. Ontwaken… Lees verder »

Rain Man

Gisterenavond, in Squirrel Camp, toen ik het in de verte zag weerlichten, zei ik tegen René: “Er mag best een keer een buitje vallen. Spoelt het stof een beetje van… Lees verder »